Livrarea Produselor

Orice comandă efectuată la magazinul nostru beneficiază de transport pe intreg teritoriul Romaniei cu conditia ca localitatea sa se afle in aria FanCourier, indiferent de modalitatea de plată aleasa, fara a impune o limită minima pentru valoarea comenzii.

 

 Se trimit doar comenzile care pot fi confirmate telefonic.
 Nu se expediaza colete in localitatile in care nu exista sediu FanCourier.

Modalitati de livrare

Livrarea comenzilor pusculitamea.ro se efectueaza in 24 de ore pentru produsele care sunt pe stoc prin Fan Courier

Puteti alege locatia, la birou, acasa sau o alta adresa mentionata, fara nici un cost suplimentar.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea certificatului si a facturii fiscale. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii , se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Livrarea produselor

Produsele sunt înmânate sigilate in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Pentru o protectie mai buna a produselor, pusculitamea.ro va expedia in unele cazuri produsele cu un ambalaj suplimentar.

Costuri de Livrare

Factura emisa va conține costul de livrare mentionat inclus în valoarea totala a produselor.

Tarif transport

  • 15 Lei cu TVA cost fix unitar/ comanda. FanCurier

Procesare plata:

 

Plata se face ramburs.

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari , va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.