Cum cumpar?

CUM CUMPAR?


Preluarea comenzilor prin intermediul pusculitamea.ro:  
1. Parcurgeți diferitele secțiuni din cadrul colecțiilor disponibile on-line.
2. Selectati articolul sau articolele dorite, indicati cantitatea, culoarea, mărimea dorită și acționati butonul adaugă în coș pentru a introduce articolele in cosul de cumparaturi.
3. Pentru a finaliza comanda acționati butonul finalizați comanda.
4.Înainte de a ne expedia comanda aveti posibilitatea de a revedea continutul Cosului de cumparaturi(Shopping cart). Pentru a-l actualiza actionati butonul/linkul +(adauga), - (scade), x (șterge), după care treceți la pașii următori accesând butonul Înainte.


Pentru a comanda articole va trebui sa fiți Logat in contul dumneavoastra de utilizator sau, in cazul in care nu aveti un cont pe pusculitamea.ro, să vă înregistrați ca utilizator.

Pentru orice comanda expediată veți fi contactat telefonic de catre un reprezentant pusculitamea.ro. Pentru o procesare cât mai rapidă se recomandă disponibilitatea unui numar de telefon mobil. In cazul în care nu se realizeaza un contact telefonic pentru confirmarea comenzii, procesarea va fi amanata, caz in care se va trimite un email dupa care va revine dumneavoastra obligația de a confirma telefonic comanda.


1. Se trimit doar comenzile care pot fi confirmate telefonic.
2. Nu se expediaza colete in localitatile in care nu exista sediu fancourier.